تاریخ شروع پیاده روی نجف کربلا (طریق مشایه نجف الی کربلا ) : 9 صفر 24 مردادماه 1403 - تقویم اربعین 1403
پیشگیری و درمان بیماری‌ گوارشی و عفونی اسهال در پیاده روی اربعین

پیشگیری ودرمان بیماری‌ گوارشی و عفونی اسهال در پیاده روی اربعین کپی

در سفر اربعین با توجه به شرایط سفر و کمبود امکانات بهداشتی ممکن است دچار بیماری اسهال شوید. برای پیشگیری از اسهال به توصیه‌های زیر عمل کنید. اما اگر در سفر به این بیماری مبتلا شدید توصیه‌های درمانی زیر را تا آنجا که برایتان مقدور است انجام دهید:

محمد حسین تقوایی زحمت کش یزد درمان بیماری‌ گوارشی و عفونی وبا در پیاده روی اربعین

راهنمای درمان بیماری‌ های گوارشی در پیاده روی اربعین

وب سایت اربعینی: پایگاه اطلاع رسانی پیاده روی اربعین : به دلیل گرما، ازدحام و شرجی بودن هوا، زائران اربعین در معرض خطر ابتلا به بیماری های مختلف گوارشی قرار دارند. برخی از شایع ترین این بیماری ها عبارتند از اسهال، یبوست، وبا، دل درد، استفراغ که به تفصیل روش درمان هر یک را بررسی می کنیم

راهنمای درمان عرق‌سوز شدن در مسیر اربعین

زمانی می‌گویند پوست عرق‌ سوز شده که دانه‌های ریزی روی پوست بدن به وجود می‌آیند. از نظر ظاهری این دانه‌ها می‌توانند شبیه به جوش‌های کوچک، تاول‌های ریز، یا لکه‌هایی متراکم شبیه به سوختگی سطحی پوست باشند. عرق سوز شدن یعنی چه؟ عرق‌ سوز در واقع نوعی التهاب پوستی است که می‌تواند منجر به خارش‌های عذاب آور، سوز زدن پوست، کلافگی یا ایجاد حس خستگی در بدن شود.

محمد حسین تقوایی زحمت کش ، اربعینی پیشگیری و درمان عرق‌سوز شدن در مسیر اربعین

راهنمای پیشگیری عرق‌سوز شدن در مسیر اربعین

وب سایت اربعینی : پایگاه اطلاع رسانی پیاده روی اربعین: گرمای هوا در اربعین امسال امری غیر قابل انکار است همین امر سبب عرق سوزی عادی یا حاد در بین زائران پیاده روی اربعین در مسیر نجف کربلا می شود، اما آیا می توان از عرق سوزی جلوگیری کرد؟ چکار کنیم که عرق سوز نشویم؟ راهکار مقابله و مواجهه با عرق سوزی چیست؟ عرق سوزی چطور به وجود می آید و چطور می توان از بروز تا تشدید آن جلوگیری کرد این موضوع را باهم مرور می کنیم

پیشگیری و درمان بیماری‌ گوارشی و عفونی اسهال در پیاده روی اربعین

راهنمای جامع: بیماری‌ گوارشی و عفونی اسهال در پیاده روی اربعین

وب سایت اربعینی : پایگاه اطلاع رسانی پیاده روی اربعین : در سفر اربعین با توجه به شرایط سفر و کمبود امکانات بهداشتی ممکن است دچار بیماری اسهال شوید. برای پیشگیری از اسهال به توصیه‌های زیر عمل کنید. اما اگر در سفر به این بیماری مبتلا شدید توصیه‌های درمانی زیر را تا آنجا که برایتان مقدور است انجام دهید:

راهنمای پیشگیری از گرمازدگی در پیاده روی اربعین

اربعینی – پایگاه اطلاع رسانی پیاده روی اربعین :  قرار گرفتن بیش از حد در معرض گرما می‌تواند باعث مشکلات جدی از جمله گرمازدگی شود.‌ علائم گرمازدگی عبارتند از تعریق بیش از حد، سبکی سر و تنفس سریع و حتی در موارد اورژانسی، غش و بیهوشی. برای درمان گرمازدگی باید به نوع تغذیه خود در پیاده روی اربعین توجه کنید. آب بدن خود را به درستی تامین کنید و سعی کنید قبل از ساعت ۱۰ صبح یا بعد از ساعت ۶ بعد از ظهر پیاده روی کنید اگر در گرمای شدید پیاده روی کردید ، علاوه بر نوشیدن آب زیاد، لباس‌های گشاد و رنگ روشن بپوشید.

راهنمای درمان گرمازدگی در پیاده روی اربعین

وب سایت اربعینی – پایگاه اطلاع رسانی پیاده روی اربعین : گرمازدگی دارای چهار مرحله است ، گفت: مراحل استرس گرمایی، خستگی گرمایی، گرمازدگی، سکته گرمایی از مراحل گرمازدگی هستند که هر کدام علایمی خاصی را دارند. در مرحله استرس گرمایی فرد علائمی مانند سرگیجه، ضعف، حالت تهوع، تشنگی و سردرد را احساس می کند، در مرحله خستگی گرمایی نیز با علائمی نظیر عرق کردن شدید، خستگی، قرمزشدن پوست، گرگرفتگی یا اسپاسم عضلات به همراه درد، سردرد یا سرگیجه خفیف و حالت تهوع همراه می باشد.

اطلاعات عمومی دباره گرمازدگی در ایام پیاده روی اربعین حسینی

اطلاعات جامع: گرمازدگی در پیاده روی اربعین

اربعینی – پایگاه اطلاع رسانی پیاده روی اربعین : به حالتی که درجه حرارت بدن به‌طور غیرطبیعی بالا باشد، گرمازدگی می‌گویند. نام کلی این بیماری در علم پزشکی با نام هایپرترمی (Hyperthermia) نیز شناخته می‌شود. شدیدترین درجه از هایپرترمی گرمازدگی (heatstroke) نام دارد. در مواقعی که دمای بدن خیلی بالا برود گرمازدگی می‌تواند یک تهدید جدی برای زندگی شخص باشد.
در این حالت درجه حرارت بدن به بیش از ۴۰ درجه سلسیوس می‌رسد. از علائم شایع این بیماری می‌توان به تهوع، تشنج، سرگیجه و گاهی از دست دادن هوشیاری اشاره کرد. برای درمان این بیماری باید حتما به یک دکتر پزشک عمومی مراجعه کنید.